SPINDEL?

Postat i everything kl. 17:17 av | Kommentarer (1) |

ja seriöst, överskriften säger mer än 1000 ord! De var bokstavligt talat en SPINDEL i min SÄNG när jag vaknade idag.. OCh de var inte skit liten alltså!! Vanligtvist är jag inte rädd för kryp.. Men när jag inte är beredd kan jag dö.. TUR att klockan var 5 på morgan så reagerade as segt! Men hitta något som jag döda den med. Så ja gott folk, ''de kommer regna imorgon''! hööhöö! 

din äckliga spindel jävel!
DÖ!
Annons:

Kommentarer

  • Jens Törnell 2016-12-29 Hej!

    Jag ser att ni använder bilden som jag har tagit på en spindel, utan att först fråga mig om lov. Det är upphovsrättsbrott. Ni får gärna fortsätta använda min bild, men då vill jag att ni gör en källhänvisning med länk till min sida http://www.jenst.se/2009/05/10/okand-spindel-i-boden/.

    Med vänlig hälsning
    Jens Törnell - Fotograf till spindeln

Skriv En Kommentar